Osastot (3008 tuotetta)
MAC Chef Kokkiveitsi 210 mm
MAC Chef Kokkiveitsi 210 mm

MAC Chef Kokkiveitsi 210 mm

MAC-veitset on valmistettu Japanissa Sekin kapungissa.

Kokonaan Japanissa valmistetut MAC-keittiöveitset ovat tarkkuustyökaluja, joiden muotoilusta, kokoonpanosta, kiillotuksesta ja teroituksesta vastaavat parhaat japanilaiset veitsiammattilaiset. Partaveitsen terävyys, käteen sopivat kahvat ja erinomainen tasapaino.

Suoraan leikkaava MAC-kulma

Tunnusomainen MAC-kulma on on perinteisen japanilaisen yksiviisteisen talttaterän (kataba) ja länsimaisen kaksiviisteisen V-terän (ryoba) yhdistelmä, jossa särmä poikkeaa hiukan keskiviivasta ja teräkulma on noin 45,5˚. Tämä terä on helppo teroittaa ja sopii hyvin sekä ohueen viipalointiin että suoraan katkaisuun.

Ylivoimaista käsityötaitoa ja muotoilua

Ruostumista vastustavat MAC-veitset on valmistettu kokonaan Japanissa Sekin kapungissa, jonka veitsi­sepät ovat olleet arvostettuja miekantekijöitä jo keskiajalta lähtien. MAC-terät tehdään ruostumista vastustavasta, runsashiilisestä kromi-molybdeeni-vanadiiniseosteisesta hiiliteräksestä, johon tietyissä malleissa on lisätty vielä wolframia antamaan lisää kestävyyttä ja terävyyttä. Terät on hiottu ja teroitettu käsin vesijäähdytteisillä hiomakivillä valmiin terän laadun optimoimiseksi. Partaveitsenterävät ja ohuet terät ovat terävämpiä ja pysyvät pitempään terävinä kuin muiden johtavien veitsimerkkien terät. Teräksen kovuus on optimaalinen, RC 57-61˚, mikä tekee uudelleenteroittamisen helpoksi.

Tuotetiedot
MAC Chef Kokkiveitsi 210 mm
109,00€
Määrä
Saatavuus
Toimitus
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Tähdet:
2.89
Käynnit:
#93
thumbs
thumbs
thumbs
thumbs
thumbs
Arvioi tuote tähdillä
Tuoteinfo

Terän pituus: 210 mm
Pesu: Ei saa pestä astianpesukoneessa
Käyttö: Ei saa käyttää kovien materiaalien kuten jään tai luun leikkaamiseen

image_alt_text Ostoskori on tyhjä
Noutokioski