Swiss Diamond -tuotteiden kahvat kestävät uunissa jopa 260 ºC:n lämmön. Levyllä paistettaessa kahva ei kuumene lainkaan. Tuotteet valmistetaan Sveitsissä ja suuri osa viimeistelystä on tehty käsityönä." />
Swiss Diamond -tuotteiden kahvat kestävät uunissa jopa 260 ºC:n lämmön. Levyllä paistettaessa kahva ei kuumene lainkaan. Tuotteet valmistetaan Sveitsissä ja suuri osa viimeistelystä on tehty käsityönä." /> Swiss Diamond Try me paistinpannu 18 cm
Osastot (2994 tuotetta)
Swiss Diamond Try me paistinpa...
Swiss Diamond Try me paistinpannu 18 cm

Swiss Diamond Try me paistinpannu 18 cm

Timanttinen paistinpannu edullisesti parhailla ominaisuuksilla.

Try Me -paistinpannu on erikoishintainen valmistajan ja maahantuojan sponsoroima tuote. Try Me -tuotteen ajatus on tarjota edullinen tutustumismahdollisuus Swiss Diamond -tuotteiden maailmaan: Olemme nimittäin vakuuttuneita siitä, että kokeiltuasi Swiss Diamond -tuotteita et halua enää käyttää mitään muuta paistoastiaa!

Paistinpannun koko (18 cm) on mitä loistavin esimerkiksi blinipannuna, lettupannuna tai kananmunapannuna. Swiss Diamond -paistoastioissa käytetään täysin uutta timanttikitein vahvistettua tarttumatonta pinnoitetta. Timantti on kaikkein kovin tunnetuista materiaaleista eikä sillä vahvistettu pinnoite halkeile, kupli tai kuoriudu paistoastian pinnalta. Oikein hoidettuna Swiss Diamond -paistinpannun pinnoite säilyy tarttumattomana ja helposti puhdistettavana pidempään kuin mikään muu tunnettu pinnoite. Se mahdollistaa myös hyvin terveellisen ruoan valmistuksen - voit halutessasi jättää paistorasvan kokonaan pois.

Käyttäessäsi Swiss Diamond -paistoastiaa huomaat myös pinnoitteen ennennäkemättömän lämmönjohtokyvyn. Mikään muu materiaali ei johda lämpöä niin tehokkaasti ja nopeasti kuin timantti, minkä ansiosta paistoastia lämpenee nopeasti ja tasaisesti joka puolelta. Yksi parhaista - ellei paras - ominaisuus Swiss Diamond -pinnoitteessa on sen kyky tuottaa paistettavalle ainekselle kaunis ruskea paistopinta hyvinkin kohtuullisissa paistolämpötiloissa. Sinun ei siis tarvitse kuumentaa paistoastiaa äärirajoille saadaksesi "TV-kokkimaisen" paistopinnan. Valualumiinirunkoisessa paistoastiassa lämpö leviää tasaisesti myös laitoihin, jolloin ruoka-ainekset kypsyvät tasaisesti eivätkä pala toisesta kohdasta toisen kohdan jäädessä raa’aksi. Kirkkaalla alumiinipohjalla varustetut perinteiset paistoastiat soveltuvat hyvin keraamiselle, valurautaiselle ja kaasuliedelle. Alumiinipohjainen tuote reagoi kaasuliekin säätöön nopeammin ja lisäksi lämpenee nopeammin.

Swiss Diamond -tuotteiden kahvat kestävät uunissa jopa 260 ºC:n lämmön. Levyllä paistettaessa kahva ei kuumene lainkaan. Tuotteet valmistetaan Sveitsissä ja suuri osa viimeistelystä on tehty käsityönä.

Tuotetiedot
Swiss Diamond Try me paistinpannu 18 cm
43,90€ (Norm. 64,90 €)
Määrä
Saatavuus
Toimitus
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Tähdet:
2.88
Käynnit:
#544
thumbs
thumbs
thumbs
thumbs
thumbs
Arvioi tuote tähdillä
Tuoteinfo

Väri: Musta
Ominaisuudet: Tarttumaton ja kestävä pinnoite, täydellisen tasainen lämmönjakautuminen
Koko: 18 cm
Materiaali: Valualumiini, alumiini, timanttikitein vahvistettu tarttumaton pinnoite
Induktio: Ei sovellu

image_alt_text Ostoskori on tyhjä
Noutokioski