Osastot ja kategoriat
Umage EOS medium valaisin, val...
Umage EOS medium valaisin, valkoinen

Umage EOS medium valaisin, valkoinen

Upea tanskalainen höyhenvalaisin viimeistelee sisustuksesi.

Tanskalaisen Vita Copenhagenin upea EOS-riippuvalaisin on valmistettu aidoista ankan höyhenistä, jotka on aseteltu käsin ovaalin muotoon. Valaisin on pakattu kauniiseen lahjalaatikkoon ja se on nopeasti käyttövalmis. Muotoilunsa ansiosta EOS ei häikäise mistään suunnasta katsottuna. Valaisin puhdistetaan hiustenkuivaajalla. Lamppujohto myydään erikseen.

Vita on juuri vaihtamassa nimekseen UMAGE, jolloin tuotepakkaus voi olla joko Vita- tai UMAGE-nimellä.

Käyttäjien kommentit ja kysymykset (1)
Hei! Olen katsellut tätä höyhenvalaisinta jo pitkään, tarkemmin ottaen kaksi vuotta! Siinä on kuitenkin yksi seikka, joka minua vaivaa. Tiedättehän tämän vaatealaakin ja pääsiäishöyheniä koskevan keskustelun, jossa puhutaan siitä kuinka vaikeaa on jopa yritysten jäljittää, nypitäänkö hyöhenet kuolleelta vai elävältä linnulta. Elävältä kyniminenhän on kiellettyä, mutta kuten tiedämme, aina löytyy niitä, jotka eivät sitä noudata. Joten kysymykseni kuuluukin: onko mitään keinoa selvittää, millä tavoin tämän valaisimen höyhenet on saatu? Onko ne nypitty kuolleelta vai elävältä ankalta? Tämä on itselleni todella tärkeä tieto ennen ostopäätöstä. Kiitos.
- Katja (Espoo)
Hei, toimittajalta saadun tiedon mukaan höyheniä ei oteta koskaan eläviltä hanhilta. Höyhenet ovat elintarviketeollisuuden sivutuote. Sen sijaan, että höyhenet käytettäisiin tyynyihin tai ne poltettaisiin, höyhenet menevät valaisimiin.
Tuotetiedot
Umage EOS medium valaisin, valkoinen
94,90€ (Norm. 119,00 €)
Määrä
Saatavuus
Toimitus
Toimitusaika 1-2 arkipäivää
Tähdet:
3.25
Ostot:
#5
Kommentit:
1
Käynnit:
#28
thumbs
thumbs
thumbs
thumbs
thumbs
Arvioi tuote tähdillä
Tuoteinfo

Halkaisija: 45 cm
Korkeus: 30 cm
Lamppu: LED polttimo 2-6 w
Huom: Johtosarja ja kattokupu eivät sisälly pakkaukseen
Pakkaus: Lahjapakkaus

image_alt_text Ostoskori on tyhjä
Noutokioski